Deuren

Kunststof voordeuren

Een voordeur van kunststof is een uitnodiging, een beveiliging en tegelijk het visitekaartje van uw woning. Ook deze profielen zijn voorzien van een zware stalen kern waar al het hang en sluitwerk in is vastgeschroefd. De deur is voorzien van minimaal twee zwenkhaken die zich verankeren in de deurstijl. Laat inbrekers buiten de deur.

Kunststof achterdeuren

De achterdeur is gelijk aan de voordeur, alleen draait deze naar buiten toe. Ook hier minimaal twee zwenkhaken als verankering in de deurstijl. Meestal is de achterdeur voorzien van een borstwering van circa 900mm hoog.

 

Kunststof tuindeuren

Wij kennen de tuindeuren die naar buiten draaien, eventueel met een zij of bovenlicht. 1 van de deuren draait als eerste naar buiten en kunt u met een eenvoudige handeling deur nummer 2 laten draaien waardoor u een maximale opening creëert. Eventueel met borstwering of “glas tot aan de grond”. 

Zomers ondervindt u het gemak ten aanzien van het in- en uitlopen van uw woning naar en vanuit uw tuin. Eventueel kan het kozijn voorzien worden van een horsysteem om insecten buiten de deur te houden. ’s Winters geniet u vanwege het doorgaans grote glasoppervlak optimaal van de lichtopbrengst in uw woonkamer of keuken. 

Ook ten aanzien van tuindeuren zijn de mogelijkheden legio. Het glas kan bijvoorbeeld van roeden worden voorzien om een klassiek beeld van de woning te handhaven of te creëren. Ook de tuindeuren zijn uiteraard voorzien van zware kwaliteit hang- en sluitwerk.

Voordelen van kunststof deuren en kozijnen

  • Nooit meer verven
  • Minder schoonmaak en onderhoud
  • Volledige bescherming tegen weersinvloeden
  • Super veilig
  • Lange levensduur
  • Moeiteloos openen en sluiten
  • Tijdloos design
  • In talloze kleuren leverbaar
  • Aangenaam woonklimaat
  • Solide, staalversterkte en robuust uitgevoerd; kwaliteit die blijft!

Montage

Desgewenst worden uw nieuwe deuren deskundig en onder volledige garantie door onze eigen vakmensen gemonteerd.

U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar. Bovendien scheelt dit ook een hoop geregel, alles in één hand geregeld tegen ongekend scherpe prijzen.

Heeft uzelf twee rechterhanden, een handige klusser in de familie of kennissenkring of laat u een klus-, montagebedrijf of aannemer uw nieuwe deuren plaatsen, dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Wij leveren onze producten ook zonder montage! Overigens zit het standaard HR++ glas altijd al geplaatst in Inoutic kozijnen, schuifpuien en deuren. Dit geldt ook voor de montagegaten en het hang en sluitwerk. Enkel de greepjes nog monteren en klaar.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn producten en diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Vragen?