Subsidie op isolatiewerkzaamheden

Er geldt in Nederland een wetgeving waarbij u recht hebt op subsidie bij isolatiewerkzaamheden aan bijvoorbeeld uw huis (ISDE regeling). Bij Jako24 bieden wij triple glas als isolatiemaatregel. De subsidie bij 1 maatregel is €65 per m² bij 2 maatregelen wordt dit €130 per m². Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over deze subsidie. U kunt hierover contact met ons opnemen

Triple glas biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel en dubbel glas. Enkele voordelen zijn:

  1. Uitstekende isolatie: Triple glas heeft een extra glas laag, waardoor het beter isoleert. Dit helpt om warmteverlies te verminderen. Uiteindelijk leidt dit tot lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

  2. Verbeterde geluidsisolatie: Vanwege de extra laag glas biedt triple glas ook betere geluidsisolatie, wat helpt om geluid van buitenaf te verminderen. Hierdoor ervaart u meer rust in huis.

  3. Verhoogde veiligheid: De extra glas laag verhoogt de sterkte en weerstand van het glas, waardoor het voor bijvoorbeeld inbrekers moeilijker is om bij u thuis een inbraak te plegen.

  4. Minder koude zones: Door de betere isolatie vermindert triple glas de kans op koude zones rondom ramen. Waardoor de comfort ook dicht bij de ramen aanzienlijk verbetert.

  5. Milieuvriendelijk: Omdat triple glas helpt om energie te besparen, wordt uw ecologische voetafdruk een stuk kleiner. Ook vermindert het uw CO2-uitstoot.

  6. Toekomstbestendig: Met toenemende energie-eisen en een grotere focus op duurzaamheid, kan investeren in triple glas uw huis toekomstbestendig maken.

 

Kiest u voor triple glas?

Overweegt  u om voor triple glas te kiezen? Houd er rekening mee dat hoewel triple glas veel voordelen biedt, het ook duurder en zwaarder kan zijn dan andere glasopties, dus het is belangrijk om je behoeften af te wegen tegen de kosten. Wij denken graag met u mee om de juiste keuze te kunnen maken. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn producten en diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Vragen?